4. mars 2024 Carl Wilhelm Vedvik

Hus på ett plan med integrert garasje

Vil du utnytte hver eneste kvadratmeter på tomten? Det er faktisk fullt mulig. Med innovative løsninger som hus på ett plan med integrert garasje, vil drømmen om et funksjonelt og komfortabelt hjem bli en realitet selv på mindre tomter.

Optimal utnyttelse av tomten

Når tomten er begrenset av størrelse eller terreng, er det avgjørende å velge riktig husmodell. Hus på ett plan med integrert garasje kan være en veldig smart løsning for å maksimere tomtens utnyttelsesgrad.

Hus med garasje integrert i selve bygningskroppen fungerer bra enten tomten din er smal, liten eller ligger i skrått terreng. Med en slik modell utnytter du hver eneste kvadratmeter på tomten på en svært effektiv måte, samtidig som du sikrer praktisk tilgang til bilen og enkel adkomst inn til boligen.

Høres ikke det ut som en drømmebolig?

Et praktisk hverdagsliv

Hus med integrert garasje forenkler også hverdagen til det hektiske familieliv. Å ha garasjen integrert i selve boligen gjør det mulig å parkere bilen rett ved inngangen, og dermed eliminere behovet for å gå utendørs i all slags vær.

Den direkte tilgangen fra garasjen til boligen via f.eks. en sportsbod gir også enkel oppbevaring av utstyr og verktøy, noe som bidrar til å organisere hverdagen på en effektiv måte.

Fremtidsrettet design som vil glede fremtidige eiere

Når man velger et hjem med integrert garasje, investerer man ikke bare i dagens behov, men også i fremtidige forventninger. Et moderne funkishus med garasje i selve huskroppen, er tidløst og bidrar til en enklere salgsprosess.

Denne løsningen eliminerer behovet for å bygge en separat garasje på et senere tidspunkt, og gir dermed en kostnadseffektiv og praktisk løsning som vil glede både dagens og fremtidige eiere.

VEGA – Slipper naturen inn

Alt du trenger på ett plan. Storslåtte vinduer, integrert garasje og sportsbod, perfekt til deg som ønsker gode oppbevaringsmuligheter. Fra sin svært romslige åpne stue- og kjøkkenløsning får du direkte tilgang til uteplassen.

Se prospektet »

Omenås – Særegen bolig på ett plan

To fløyer som knyttes sammen av et sentralt inngangsparti, med en smart carport som tar deg inn i en sportsbod som gir gode muligheter for oppbevaring. Dette er boligen for deg som ønsker å ha alt samlet på en flate.

Se prospektet »

Flere stilfulle og praktiske boligmodeller

Byggmann forstår viktigheten av å tilby et godt utvalg av husmodeller som passer ulike behov. Vår huskatalog inkluderer flere stilfulle og praktiske boligmodeller med integrert garasje, designet for å imøtekomme både familier og enkeltpersoner.