922 - ORION

922 - ORION

922 - ORION

Nostalgisk med herskapelig vri
Dette er boligen for deg som liger det tradisjonelle. Det overbygde inngangspartiet leder inn i et lyst vindfang med tilgang til garderobe og et gjestetoalett. Videre kommer du inn i gangen hvor du har tilgang til husets allrom, trapp, en kombinert sportsbod/vaskerom/teknisk rom med egen bi-inngang, bad og soverom med utgang til egen terrasse.

Oppholdsrommene ligger i denne etasjen og preges av de buede vindusløsningene både i stue og ved spisekroken. Dette store rommet har plass til et romslig kjøkken og flere spise- og sittegrupper. Kjøkkenet, med sitt vakre spiseområde, er laget for gode hverdagsstunder. Fra allrommet har du tilgang til en stor terrasse som strekker seg rundt boligen, via en dobbel verandadør i stue, og en enkel verandadør ved kjøkkenet.

På loftet har de mange arkene gjort det mulig å få inn mange soverom, som alle har sin egen garderobe. Fra ett av soverommene har du tilgang til en liten lufteveranda hvor det er plass til et cafésett. I denne etasjen er det også bad, en praktisk bod og en loftstue hvor du også har en fin lufteveranda i en vakkert buet utforming.

Orion har vært en bolig som over mange år har vist seg å være en favoritt, med god grunn. Dette er en tradisjonell bolig, med alt du trenger.


    Fakta:
  • Største lengde:12,8 m
  • Største bredde:15,0 m
  • Bruksareal:219,8 m²
  • Bebygd areal:152,1 m²
  • Antall soverom:4
  • Energimerking:Oransje - B
922 - ORIONVi bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg en tilpasset brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.